Partidele din Liga a patra în Maramureș, se reiau săptămâna viitoare !

ad gen martie 2016 9(1)Partidele din Liga a patra se reiau săptămâna viitoare deoarece pe data de 27 martie să reînceapă și partidele din Liga a cincea.

Campioana județului Maramureș  în sezonul 2015/2016 se va stabili in barajul ce va avea loc pe stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare în 2 iunie.

Azi  s-a efectuat  și  tragerea la sorți pentru următoarele confruntări din Cupa României,  o competiție ajunsă în Maramureș în etapa semifinalelor.

Se anunta meciuri de foc între:  ACS Satu Nou de Jos care va întâlni Lăpuşul Târgu Lăpuş, CS Fărcaşa își va măsura forțele cu Viitorul Ulmeni, respectiv FC Remeţi va lua pulsul Zorilor din  Moisei.

Finala județeană a Cupei României  se va disputa în 4 iunie pe stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare .

ad gen martie 2016 11Comisia Județeană de Arbitri a adus vești bune pentru 3  arbitrii tineri: Cristian Codrea a fost promovat la Liga a doua iar asistentul Răzvan Soponar la Liga a treia.

Centralul  Adrian Şuta va fi monitorizat în acest retur în vederea promovării lui la Liga secundă.

La adunarea generală au participat oficiali ai cluburilor afiliate la AJFMM, for reprezentat de Cristian Balaj – președinte, Zoltan Szekely – președinte Comisia Județeană de Arbitri, Iosif Medvecz – secretar și  Mihai Mihalca – șef Comisie de Competiții.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.