Patru sportivi băimăreni au solicitat sprijinul CJ Maramureș pentru participarea la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta

Aleșii județeni au aprobat, în ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Maramureș, alocarea unui sprijin financiar, din rezerva bugetară, pentru Asociația Club Sportiv Aqua 1969 Baia Mare, în vederea participării unui număr de patru sportivi băimăreni la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta, care va avea loc în intervalul 14 – 20 august 2017.

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș a arătat că Marian Slavic, Claudiu Haidu, Cosmina Briban și Cristian Marc sunt sportivi/ antrenori din Baia Mare, foști componenți ai lotului României care, în urma participării la Campionatul Național de la Târgoviște au îndeplinit baremurile pentru participarea la Campionatul Mondial de la Budapesta.

”Am susținut și vom susține sportul pe toate palierele sale, indiferent că vorbim de sport de performanță sau de sportul de masă. Acești înotători băimăreni au făcut și continuă să facă cinste județului Maramureș, iar în vederea participării la Campionatul Mondial de Natație din Budapesta am alocat un sprijin financiar în sumă de 5.000 de lei, care acoperă partea de cazare a sportivilor noștri. Noi le dorim mult succes în competițiile care vor urma în Budapesta și îi așteptăm să revină acasă cu cât mai multe medalii”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.