Paul Rednic și Roxana Lucaciu, legitimați ai cluburilor de dans sportiv RUS TEAM Baia Mare, țintesc podiumul următoarei categorii de vârstă, cea de adulți.

După un an petrecut în fruntea Ranking List-lui mondial al dansului sportiv, categoria Standard Youth (tineret), în care au obținut toate titlurile posibile, și anume de: Campioni Naționali, Campioni Europeni, respectiv Campioni Mondiali (Japonia), Paul Rednic și Roxana Lucaciu, legitimați ai cluburilor de dans sportiv RUS TEAM Baia Mare, respectiv Magnum Team Timișoara, țintesc podiumul următoarei categorii de vârstă, cea de adulți.

Evoluția lor este evidentă de la competiție la alta, atât pe plan internațional, cât și național, ajungând să cucerească medalia de aur a categoriei Standard al Campionatului Național Under 21, desfășurat zilele trecute (10-11 martie 2018) la Arena Apollo, București, în cadrul evenimentului Excellence Dance Cup (Open Internațional), organizat de Clubul de Dans Sportiv Stop and Dance, după ce săptămâna trecută s-au clasat pe locul 3 la Campionatul Național al României, Open Standard adulți.

Doi tineri frumoși, sârguincioși și talentați, conștienți de cantitatea imensă de efort necesară pentru a deveni cei mai buni, dar care nu se opresc, depășind orice obstacol. Secretul lor este plăcerea nemărginită de a dansa, de a transmite bucurie spectatorilor, acceptând rezultatele cu mândrie, ca rod secund al muncii lor.

Felicitări pentru palmaresul bogat creat de-a lungul timpului și mult succes în competițiile viitoare!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.