Pilotul baimarean David Tarta a inceput sezonul competitional 2015 cu o victorie la juniori si un loc 3 la Only Open

tarta davidPilotul baimarean David Tarta membru al clubului ,,Xtrem Adventure” a inceput sezonul competitional 2015 in Campionatul National de Rally Sprint, cu o victorie la juniori si un loc 3 la Only Open.

Prima etapa a celei de a 10-a editii a avut loc la Satu Mare. Competitia s-a desfăşurat pe o ploaie măruntă, dar care a făcut competiţia mult mai interesantă.

David: Dupa cele doua competitii pe zapada din anul acesta la care am participat, in sfarsit am putut incerca masina si in alte conditii de drum. Cu noile setari s-a comportat mult mai bine la acest tip de competitii. In acest an voi participa pe langa categoria junior 1 si in Only Open 1, categorie in care pot participa licentiatii si cei cu masini peste 2.000 cmc. La categoria Only Open dupa prima mansa m-am aflat pe locul 2 iar in cea de-a doua mansa, chiar daca mi-am imbunatatit timpul realizat anterior cu o secunda, am fost depasit cu 3 zecimi de secunda si asa am putut sa urc pe treapta a treia a podiumului… de care sunt foarte bucuros. Pentru urmatoarea etapa care probabil va avea loc in Baia Mare in 16 mai, ne pregatim cu o noua strategie. In 28 martie am fost din nou invitat pe circuitul de Formula 1 ,,Hungaroring” sa particip la un eveniment caritabil organizat copiilor bolnavi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.