Poliţiste maramureşene pe podium la Campionatul Naţional de Unifight organizat de Ministerului Afacerilor Interne

În perioada 17–20 aprilie a.c., în orașul Buziaș, judeţul Timiș, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatul Naţional de Unifight al Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. La această competiţie au participat cadre active din toate armele – femei şi bărbaţi, iar inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a fost reprezentat cu succes de două poliţiste.

Agent principal de poliţie Bella Violeta – Panseluţa, de la Secţia 1 Poliţie Rurală Groşi s-a remarcat la toate competiţiile sportive la care a participat. Cu ambiţie, perseverenţă şi autocontrol, poliţista a reuşit şi de această dată să-şi învingă adversarele şi să obţină locul II la categoria light – 60 kg. Precizăm că în acest an nu s-a organizat categoria full contact, la care Bella Violeta – Panseluţa a fost campioană în trecut.

Şi agent de poliţie Augustin Laura, de la Poliţia oraşului Ulmeni, aflată pentru prima dată la o astfel de competiţie, a reuşit să urce pe podium şi să obţină locul II la categoria light + 60 kg.

A fost o competiţie foarte solicitantă, având în vedere că de această dată, pe lângă lupta în ring, a fost organizat şi un traseu aplicativ complex”, au precizat cele două poliţiste.

         Conducerea inspectoratului încurajează şi susţine toţi poliţiştii care participă la astfel de competiţii, apreciind că acest lucru le permite consolidarea şi perfecţionarea elementelor de autoapărare, necesare îndeplinirii misiunilor de serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.