Parasutism – Dupa primele 4 etape din Cupa Mondiala, Alexandru Nicolau conduce in clasament general

Alexandru Nicolau este la un pas de a deveni pentru a doua oara campion mondial la Parasutism – precizia aterzarii, categoria Juniori. Dupa primele patru etape, romanul conduce in clasament cu 260 de puncte, urmat de cehul Bonifac Hajek, cel care a si castigata etapa de la Belluno.

 In Italia, Alexandru s-a clasat pe pozitia a doua, cu 11 puncte, reusind ca trei dintre cele opt salturi sa atinga perfectiunea: 00 01 01 02 02 05 00 00. Efortul este unul foarte mare, pentru ca sportivul paraseste avionul la o inaltime de aproximativ 2000 de metri si trebuie sa aterizeze pe un disc al carui centru are doar 1 centimetru.

 “Spre deosebire de celelalte trei etape anterioare, acum vremea a tinut cu noi. Chiar daca in aceeasi zi am avut parte de mult soare, dar si ploaie, asta nu ne-a impiedicat sa avem conditii foarte bune de concurs si cred ca asta s-a vazut si in rezultate, acestea fiind foarte bune. Ma bucur ca m-am detasat de ocupantul locului doi si sper sa mentin ecartul si dupa cele doua etape care au mai ramas pana la finalul sezonului”, a spus Alexandru Nicolau.

 Mai sunt doua etape din Parachute World Cup Series 2014 – 05-07 Septembrie, la Thalgau, in Austria si 24-26 Octombrie, la Locarno, in Elvetia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.