Precizări privind încheierea colaborării cu medicul Pompiliu Popescu

Din dorința de a clarifica modificările de componență ale staff-ului medical pentru echipa națională în spiritul adevărului, Federația Română de Fotbal face următoarele precizări.

Federația Română de Fotbal nu l-a demis pe medicul Pompiliu Popescu, aceste presupuneri neavând cum să se întâmple potrivit cadrului legal. Prin împlinirea vârstei de pensionare, contractul de muncă al lui Pompiliu Popescu a încetat. Din acest moment, dumnealui nu mai făcea parte de facto din rândul angajaților FRF.

Ulterior, negocierile pentru încheierea unei noi colaborări au eșuat. Unul din principalele argumente: în urma analizei raportului financiar privind achiziția medicamentelor pentru loturile reprezentative a reieșit clar faptul că în perioada de activitate a medicului Pompiliu Popescu au existat cheltuieli nejustificate în această zonă.

Prin eficientizarea procedurilor de achiziție și fără ca această zonă să mai fie în responsabilitatea exclusivă a medicului Pompiliu Popescu, Federația Română de Fotbal a reușit să asigure același necesar cu o economie de 90.000 de euro. Asta în condițiile în care achizițiile de medicamente și susținătoare de efort s-au făcut și se fac în continuare tot prin farmaciile utilizate de doctorul Popescu.

Asistăm cu mâhnire la o serie de acuze total nefondate din partea domnului Pompiliu Popescu și ne rezervăm dreptul a acționa în instanță în urma acestora. Rămâne, în același timp, o nedumerire: dacă aceste acuzații nu ar fi minciuni, atunci de ce ele nu au existat în cei doi ani de colaborare cu domnul Popescu, ci abia acum când, potrivit legii, a împlinit vârsta pensionării?

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.