Răsturnare de situaţie: HC Zalau iertată de federaţia română de handbal!

hcm1Federația română de handbal: Hotararile Comisiei de Apel nr.25/22.02.’16.

La sedinta au participat : Ichim Florin-Presedinte, Dobre Marian si Banciu Constantin- membri.

  1. „ In legatura cu apelul formulat de catre HC Zalau impotriva Hotararii Comisiei de Disciplina din data de 15.02.2016 prin care clubul a fost sanctionat cu o penalitate de 2.000 lei si organizarea unui numar de 3 jocuri oficiale pe teren propriu fara spectatori, incepand cu data de 16.02.2016 ca urmare a incidentelor survenite in timpul partidei disputate la data de 09.02.2016 in Sala Sporturilor din mun. Zalau, Comisia de Apel Hotaraste:

– admite apelul formulat si desfiinteaza hotararea Comisiei  Centrale de Disciplina ; din analiza actelor puse la dispozitie de catre cele doua cluburi, inregistrarii video avute la dispozitie, nu rezulta cu certitudine o atitudine a suporterilor echipei gazda care sa poata fi calificata cu tenta rasista la adresa celor doua sportive Pineau Allison Marie si Do Nascimento Martinez Alexandra Priscila.

Se impune a se observa, in sprijinul solutiei date, ca atat din pozitia oficialilor neutri la joc, cat si a reprezentantilor echipei oaspete – pe parcursul intregului meci, cat si dupa acesta – nu au fost reclamatii asupra acestui gen de comportament al suporterilor.

De asemenea nici din Raportul Jandarmeriei Romane nu se confirma asemenea incidente.

Nu in ultimul rand se impune constatarea ca  acest caz a fost pus in discutie  ca urmare a unei postari pe o retea de socializare a unei jucatoare a formatiei din Baia Mare, oaspete in meciul disputat, ceea ce creeaza o perspectiva subiectiva a faptelor reclamate.

Avand in vedere cele hotarate Comisia de Apel inlatura ambele sanctiuni aplicate clubului HC Zalau.

Hotararea adoptata a fost luata cu abtinerea Presedintelui Comisiei de Apel a FRH.”

Sursa: frh.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.