Real Madrid a făcut un anunț care a captat atenția întregii lumi fotbalistice: semnarea unui contract pe cinci ani cu superstarul Kylian Mbappé

Real Madrid a făcut un anunț care a captat atenția întregii lumi fotbalistice: semnarea unui contract pe cinci ani cu superstarul Kylian Mbappé.

Transferul lui Mbappé la Madrid este unul dintre cele mai așteptate în istoria fotbalului și vine după mai mulți ani de speculații și interes din partea clubului spaniol.

Eforturile Madridului de a-l aduce pe Mbappé au început încă din 2022, când contractul anterior al atacantului la PSG părea să expire. Cu toate acestea, în acea vreme, Mbappé a decis să-și prelungească angajamentul cu echipa pariziană.

Mbappé a fost una dintre cele mai strălucitoare stele ale echipei PSG, câștigând 15 trofee de-a lungul perioadei sale în capitala Franței. El a fost inițial împrumutat de la Monaco în 2018 și de atunci și-a demonstrat abilitățile remarcabile pe terenul de fotbal, cucerind inimile fanilor și atraind atenția marilor cluburi europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.