Reparațiile la sistemul de încălzire și filtrare a apei la bazinul de înot ”Gheorghe Demeca” din Baia Mare au fost încheiate

După ce zilele trecute a fost finalizată investiția în sistemul de iluminare al Sălii Polivalente „Lascăr Pană”, au fost încheiate și reparațiile la sistemul de încălzire și la cel de filtrare a apei la bazinul de înot “Gheorghe Demeca” din municipiul Baia Mare, arată secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Cosmin Butuza.

„Reparațiile capitale la instalația de recirculare a apei și la sistemul de încălzire ale bazinului de înot din Baia Mare au fost finalizate. Valoarea investiției este de 500.000 de lei (peste 100.000 de euro) și este efectuată în totalitate din fondurile Ministerului Tineretului și Sportului. Și mă bucur că pot să anunț atât sportivii de performanță, cât și iubitorii înotului din Baia Mare și Maramureș, că Bazinul <<Gheorghe Demeca>> se va redeschide în 5 octombrie 2018. Veștile bune nu se opresc, însă, aici. În cel mai scurt timp vor fi achiziționate și montate, tot la bazinul acoperit, blockstarturile și o tabelă electronică de ultimă generație, iar instalația de iluminat va fi modernizată. Îi asigur pe maramureșeni  că investițiile în infrastructura sportivă din județul nostru vor continua” a precizat Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului.

Trebuie făcută precizarea că, la sistemul de filtrare a apei din bazinul băimarean nu s-au mai efectuat lucrări de reparații și modernizare din anul 1983, an în care acesta a fost dat în folosință. Reprezentantul MTS a precizat că va reveni, zilele următoare, cu noi informații despre investițiile care urmează să fie realizate în bazele sportive din Maramureș.

Biroul de presă al PSD Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.