Rezultatele obtinute de sportivii clubului CSS Baia Sprie la concursurile de orientare

Clasari pe podium la Cluj Napoca pentru sportivii de la CSS Baia Sprie

DSCN8673Timp de 4 zile s-au desfasurat in padurile din imprejurimile orasului Cluj Napoca traditionalele concursuri de orientare Cupa Compass si Transylvania Open. La aceste competitii au participat peste 450 sportivi din Belarus, Bulgaria, Ungaria, Suedia, Moldova si Romania. Organizare buna, cu zone interesante de concurs, trasee tehnice pregatite de catre organizatori pentru competitori. Sportivii de la CSS Baia Sprie au reusit sa obtina 3 clasari pe podium la aceste competitii prin sportiva Rob Terezia ( F 14 ) la Cupa Compass locul III, in etapa a doua de concurs, iar la Transylvania Open, rezultate obtinute in urma cumularii timpilor realizati de sportivi in cele 4 etape de concurs, un loc II  prin sportiva Bonto Diana (F 18) si un loc III prin Habina Daiana (F 16 ), sportivul Rob Claudiu a obtinut locul 4 (M 18).

Orientare in Alergare – Campionatul National Scolar

In perioada 4-6 iulie, organizarea Ministerului Educatiei Nationale si a Palatului National al Copiilor cu sprijinul Consiliului Judetean Covasna, Primaria Intorsura Buzaului, in padurea Crasna si in orasul Intorsura Buzaului s-a desfasurat Campionatul National Scolar la orientare in alergare. Au participat peste 140 de elevi sportivi de la Palatele Copiilor si CSS- uri din tara practicanti ai orientarii, fiecare echipa avand drept de reprezentare in concurs cu maxim 6 sportivi, cate un sportiv la fiecare categorie. Concursul a fost bine organizat, cu trasee tehnice punand sportivii in dificultate, atat din punct de vedere tehnic cat si fizic, timpul a tinut cu sportivii fiind soare in ambele zile de concurs.
Clasamentele s-au intocmit prin cumularea timpilor realizati in cele 2 zile de concurs de catre sportivi.

Locul I: Rob Terezia – F 14, Habina Daiana – F 16, Trif Adelin – M 14

Locul II: Trif Cristian – M 16

In componenta: Ciulean Paula – F 12, Rusiczki Raimond – M 12, Rob Terezia – F 14, Trif Adelin – M 14, Habina Daiana – F 16 si Trif Cristian – M 16, CSS Baia Sprie a obtinul locul I in clasamentul pe echipe. 

Informatii furnizate de Prof. Laza Ileana – C.S.S. Baia Sprie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.