România luptă pentru calificarea la eEURO 2021! Azi, în direct la FRF TV!

Naționala de e-fotbal a României pe PES dispută azi, 26 aprilie, ultimele jocuri de calificare la eEURO 2021, de la ora 18:00, în direct pe YouTube FRF TV și pe paginile de Facebook Echipa națională de e-fotbal a României și Echipa națională de fotbal a României.

 La final de martie, echipa noastră formată din Adrian Urmă, Andrei-Daniel Poenaru, Andrei Ștefănică și Alexandru Bădicioiu a disputat primele meciuri în campania pentru cea de-a doua ediție a turneului final, una programată de această dată la Londra, în perioada 9-10 iulie 2021.

România a jucat pe rând, câte două meciuri ale căror scoruri s-au cumulat, cu Luxemburg (3-3), Slovacia (11-1), Liechtenstein (4-1) și Ungaria (11-3). După prima parte a preliminariilor, tricolorii se află pe locul 2, dar la egalitate de puncte cu liderul Luxemburg, 10 puncte, diferența făcându-se doar la golaveraj.

 Prima clasată în fiecare din cele 10 grupe se califică direct la eEURO 2021, în timp ce toate formațiile de pe locurile secunde vor disputa un play-off, constând în alte două grupe de câte 5 la finalul cărora primele 3 clasate merg la turneul final.

 La eEURO, competiție la care, în 2020, România a jucat semifinala, participă 16 echipe care vor începe turneul într-un sistem inedit, urmat apoi de fazele eliminatorii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.