Rugby – CSM Știința Baia Mare, va primi vizita ocupantei locului secund, RCJ Farul Constanța

Etapa a 12-a din SuperLiga CEC Bank la rugby programează sâmbătă o confruntare directă între pretendentele la titlul de campioană a României, ediția 2014, fiind și antepenultima etapă din sezonul regulat.

CSM Știința Baia Mare, va primi vizita ocupantei locului secund, RCJ Farul Constanța, ambele echipe venind după victorii înregistrate în etapa precedentă. Dacă băimărenii au învins în Ghencea greu dar totuși conform așteptărilor, pe Steaua, cu 22-19, ”marinarii” au produs surpriza etapei trecute, învingând pe propriul teren campioana en-titre RCM Universitatea de Vest Timișoara cu 21-15 și reușind astfel să treacă pe poziția a doua în clasament.

În meciul de sâmbătă însă, ”zimbrii” sunt favoriți clari și au ca obiectiv să-și securizeze poziția fruntașă printr-o victorie, eventual și cu punct bonus. În schimb, dacă RCJ Farul ar câștiga, ar putea să-i egaleze în clasament pe maramureșeni. CSM Știința Baia Mare are 38 de puncte, Farul Constanța are 34, iar în meciul din tur scorul a fost de 17-15 pentru băimăreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.