Rugby: Haralambie Dumitraș este noul președinte al FRR

Fostul mare internațional Haralambie Dumitraș a devenit marți președinte al Federației Romane de Rugby, în Adunarea Generala de Alegeri a FRR, informează site-ul acestui for.

Din cei 80 de membri afiliați, 73 au fost prezenți la lucrările întâlnirii și l-au votat în unanimitate pe Haralambie Dumitraș pentru funcția de presedinte. Dumitraș va conduce federația până în anul 2017.

Dumitraș a îndeplinit până acum rolul de Director Național de Dezvoltare în cadrul FRR, fiind ales președinte după ce Alin Petrache a renunțat la mandatul său odată cu alegerea în fruntea Comitetului Olimpic și Sportiv Roman.

Dumitraș are 54 de ani și a jucat cu naționala României la Cupele Mondiale din 1987 și 1991.

„Mulțumesc colegilor mei pentru votul de încredere de astăzi. Le-am prezentat o platformă realistă, care își propune continuarea unei strategii deja implementate, care și-a dovedit eficacitatea.

Ca și in sportul pe care îl reprezentăm, constanța în acțiune, combinată cu creativitatea și capacitatea de adaptare sunt cheia pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite. Avem aceeași misiune, aceea de a promova rugbyul și de a obține rezultate pe măsura potențialului pe care știm că îl avem în acest sport, așa că am convingerea că lucrând împreună vom putea construi lucruri frumoase”, a declarat Hari Dumitraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.