S-a primit AVIZUL pentru amplasarea nocturnei necesară la disputarea meciului dintre FCM Baia Mare și Steaua București

nocturna1Pentru că era nevoie de nocturnă și pentru ca lucrurile să fie legale din perspectiva autorității locale, autoritatea locală a făcut o verificare și s-a constatat că nu există avizul de amplasament pentru această construcție provizorie.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a declarat că a solicitat să se pregătească documentația și să fie puse documentele la punct, lucru care s-a întâmplat. ”Astăzi au acest aviz de amplasament pentru aceste schele suport pentru instalația de nocturnă și pentru tot ceea ce înseamnă bună desfășurare a acestui meci. Avem posibilitatea să amenajăm o infrastructură sportivă importantă aici, pe baza Stadionului Municipal „Viorel Mateianu”. Avem proiectul depus la Ministerul Dezvoltării respectiv la Compania Națională de Investiții pentru modernizarea acestui stadion și va fi un proiect de cinci milioane de euro. Vom avea un stadion modern care va avea în principiu 12.000 de locuri.

Va fi un stadion pe care își va putea găsi locul și își va putea desfășura activitatea FCM Baia Mare, Minerul Baia Mare, FC Maramureș”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș. Edilul de Baia Mare a arătat că își dorește ca toți sportivii să fie plătiți, să fie motivați și satisfăcuți, să aibă toate condițiile.

Următorul lucru este ca municipiul, respectiv clubul, să se țină de cuvânt față de sportivi și să fie aduși cu salariile la zi, cu toate primele și cu toate promisiunile din perspectivă financiară. Pentru FCM Baia Mare este o ocazie importantă, cu care greu se va mai întâlni. Asta înseamnă consolidarea echipei, înseamnă rigoare administrativă, înseamnă forțe inclusiv financiare care trebuie să vină și să susțină această echipă.nocturna

 

 

Daniel Pop

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.