Să fim alături de Minaur Baia Mare în semifinala cu Dinamo Bucureşti!

minaur6Sa ne susţinem echipa de handbal masculin! Să fim alături de Minaur Baia Mare în semifinala cu Dinamo Bucureşti!

Un an spectaculos pentru handbalul băimarean! Un an excelent pentru Minaur Baia Mare! Acest diamant de Maramureş a reuşit, după 16 ani, să adauge în palmares încă un trofeu de Cupă a României!

„Acum a venit vremea să facem performanţă şi în campionat! Minaur joacă semifinala cu Dinamo, în Baia Mare! Un derby al handbalului românesc, din nou în Polivalenta Lascar Pană din Baia Mare.

Aceşti băieţi minunaţi au nevoie de cel de-al 8-lea jucător! Acesta sunteţi dumneavoastră, minunanţii susţinători ai handbalului maramureşean! Cei care, de fiecare dată, aţi vibrat alături de Minaur şi aţi dus echipa spre victorie! Minaur are nevoie, şi de această dată, de extraordinarul său public! Joi, 14 mai, toate drumurile vor duce spre Polivalentă, acolo unde se poate, şi cu ajutorul vostru, să scriem o nouă pagină de istorie a Minaurului din Baia Mare! Aşadar, cu mic, cu mare, vă aşteptăm să susţineţi Minaur Baia Mare!!!”, susţin reprezentanţii clubului băimărean de handbal.

Meciul dintre HCM Minaur și CS Dinamo București se va juca joi, 14 mai, începând de la ora 18:00, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare, iar dacă va fi cazul, se va juca și meciul cu numărul trei, pe 16 mai, tot la Baia Mare, începând cu ora 14:00.

jurnalmm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.