Sambata 15 decembrie de la ora 18:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”: C.S. Minaur Baia Mare şi S.C.M. Politehnica Timişoara, meci din cadrul Cupei României „Fan Curier”

Perioada următoare va fi marcată de o serie de evenimente cultural – artistice,  sportive şi social-caritabile care vor avea loc pe raza judeţului nostru astfel că  jandarmii maramureşeni vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării acestora.

În ziua de sâmbătă, 15 decembrie a.c., începând cu ora 12:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare se va desfăşura meciul de volei masculin dintre echipele C.S. Ştiinţa Explorări Baia Mare şi C.S.M.U. Craiova, din cadrul Campionatului Naţional iar de la ora 18:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare se va desfăşura meciul de handbal masculin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare şi S.C.M. Politehnica Timişoara, din cadrul Cupei României „Fan Curier”.

  ,,Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică pe timpul desfăşurării competiţiilor sportive spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator, înainte, pe timpul desfăşurării şi după încheierea competiţiilor sportive,  să dea dovadă de fair-play pentru susţinerea echipei favorite, să nu arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să nu pătrundă în spaţiul de joc sau să deterioreze mobilierul în interiorul locului de desfăşurare iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forţelor de ordine.”

De asemenea, în această perioadă vor avea loc manifestări cultural-artistice şi social-caritabile pe timpul cărora echipajele de jandarmi vor menţine o legătură permanentă cu reprezentanţii organizatorilor pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a acestora după cum urmează:

În perioada 14-16 decembrie a.c., zilnic începând cu orele 18:00, Primăria Municipiului Baia Mare în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş şi cu Ansamblul Folcloric Naţional ,,Transilvania”, organizează spectacole la scenă în cadrul evenimentului cultural „Iarna Băimăreană” în Piaţa Libertăţii din Baia Mare, iar în municipiul Sighetu Marmaţiei, sâmbătă, 15 decembrie a.c., începând cu ora 11:00, Clubul Copiilor Sighetu Marmaţiei organizează Festivalul ,,Cum e datina străbună”.

Luni, 17 decembrie a.c., începând cu orele 12:00, la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare, va avea loc acţiunea social- caritabilă „Naşterea lui Hristos, să ne fie de folos”, în cadrul căreia se vor dărui pachete cu alimente unor familii cu venituri reduse şi pachete cu dulciuri pentru copii acestora, de către Asociaţia Femeilor Ortodoxe din Maramureş „Mironosiţele Femei”.

,,Recomandăm cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu prilejul acestor evenimente iar dacă sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 .”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.