SCM Craiova – HCM Baia Mare, meciul care inaugurează ediţia 2014/2015 a Ligii Naţionale

Cu SCM Craiova, în deplasare, are HCM Baia Mare prima întâlnire din Liga Naţională, ediţia 2014/2015. Un sezon la finele căruia obiectivul băimărencelor este acela de a-şi menţine titlul naţional cucerit în premieră în anul competiţional precedent. HCM Baia Mare are planuri de victorie încă de la prima confruntare, aşa cum îi stă bine unei campioane.

De la Braşov, unde HCM Baia Mare a jucat marţi pentru Supercupa României, câştigând pentru a doua oară consecutiv acest trofeu, echipa lui Buceschi şi Kovacs a plecat miercuri dimineaţa spre Craiova. Atât ieri, cât şi azi, campioana României a avut programate antrenamente în vederea partidei pe care o va disputa mâine în compania SCM Craiova.

Meciul este programat de la ora 18.00 (va fi transmis în direct de Digisport) în cadrul primei etape din Liga Naţională, sezonul 2014/2015. Va fi condus de arbitrii Theodor Şerbu şi Andrei Vasilescu (Bucureşti), Doru Stamatoiu (Vâlcea) fiind observatorul partidei.

Vor lipsi de la HCM Baia Mare la acest prim joc din Liga Naţională Geta Diniş Vârtic, Lois Abbingh, Melinda Geiger şi Alexandra Do Nascimento (din motive de sănătate), Bianca Tiron (îşi susţine Bacalaureatul) şi Claudia Cetăţeanu. Băimărencele se vor reîntâlni, în schimb, la Craiova cu Aneta Pârvuţ, Ana Maria Tănăsie şi Cynthia Tomescu, jucătoare de la HCM împrumutate echipei din Craiova în această vară.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.