Sergiu Arnăutu: ,, Pot garanta că vom da totul pe teren să producem surpriza în meciul cu Steaua!!!

Sergiu Arnăutu: ,, Pot garanta că vom da totul pe teren să producem surpriza!!!

Sergiu Arnăutu, este o tânără speranță a fotbalului românesc. Cu siguranță, într-un viitor nu prea îndepărtat, va ajunge în lotul extins al naționalei. Este un jucător talentat, cu reale perspective. Meciul cu Steaua îl poate propulsa în atenția marilor cluburi din țară. Inaintea acestui joc, Sergiu Arnăutu, este încrezător și își propune, alături de echipă să învingă Steaua. 

Sergiu Arnăutu, ești marea speranță a fotbalului băimărean, cât de greu, sau cât de ușor a fost să ajungi la nivelul acesta?

Sunt foarte fericit că fac parte dintr-o echipă așa minunată precum FCM Baia Mare ! Mă bucur foarte mult că îmi pot ajuta echipa la îndeplinirea obiectivelor !

Mulți te compară cu Florin Eugen Frunză. Care este părerea ta?

Știu câteva lucruri despre marele Florin Eugen Frunză , știu că a fost un mare talent al băimărenilor! Nu vreau să mă compar cu el pentru ca mai am foarte mult de muncă să ating performanțele pe care el le-a făcut în fotbal!!! 

FCM Baia Mare isi propune promovarea sezonul acesta in primul esalon fotbalistic?

F.C.M Baia Mare în momentul de față nu își propune promovarea ! Obiectivul nostru este de a accede în play off ! Sperăm să ne atingem acest obiectiv la finalul sezonului! Cât despre promovare dacă în continuare vom fi acolo sus , cu siguranță nu ne vom da la o parte pentru că orașul ăsta merită o echipă în Liga 1.

Ajungem și la meciul cu Steaua . Își propune Sergiu Arnăutu să elimine Steaua din Cupa României?

Meciul cu Steaua va fi un spectacol, asta cred. Un oraș întreg își dorește să eliminăm Steaua cu atât mai mult noi! Se poate întâmpla orice la acest meci! Dar ceea ce pot garanta că vom da totul pe teren să producem surpriza!!!

Care este atmosfera in lotul echipei baimarene inainte de acest meci?

Atmosfea este una foarte bună înaintea acestui meci , suntem încrezători în șansa noastră și sperăm să profităm de ea!

Un gând pentru cititorii jurnalmm

Băimăreni vă așteptăm în tribunele stadionului „Viorel Mateianu” în număr cât mai mare pentru că numai împreună putem învinge campioana !!!fcm-baia-mare

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.