Simona Halep a pierdut finala de la Madrid cu Maria Şarapova

halep  Simona Halep a ratat şansa unui nou trofeu în acest an după cel de la Doha. Ar fi fost chiar cel mai important din carieră, dar Maria Şarapova s-a dovedit a fi mult mai puternică după ce a pierdut primul set.

Simona Halep – Maria Sharapova

Set-URI 1-2 (6-1, 2-6, 3-6)

Halep va primi un premiu de 342.600 de euro şi 650 de puncte WTA pentru evoluţia ei la turneul organziat de Ion Ţiriac, în timp ce Şarapova va încasa un cec în valoare de 698.720 de euro şi va obţine o mie de puncte WTA.

Jucătoarea noastră a preferat să ia lucrurile bune din acest turneu, calificarea în finală, iar după înfrîngerea de azi a oferit prima reacţie la decernarea premiilor:

„Am jucat foarte bine aici, iar acest turneu înseamnă enorm pentru mine. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, echipei mele, dar şi familiei. Mulţumesc şi fanilor care m-au încurajat în această săptămînă.

Nu sînt tristă pentru că am pierdut, ci sînt tristă că această săptămînă minunată s-a terminat. Vreau să revin şi anul viitor la Madrid şi să fac un turneu bun”, a spus Simona Halep la finalul partidei.  

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.