Simona Halep, SCANDALIZATĂ după meciul cu Konta: arată cu degetul spre arbitru

Cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am jucat vreodată pe iarbă, poate cel mai bun! Ea a jucat foarte bine şi a meritat să câştige„, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă.

Simona Halep consideră că ultimul punct al meciului ar fi trebuit rejucat.

„Ultimul punct al meciului ar fi trebuit rejucat, dar arbitrul mi-a spus că nu putem rejuca punctul din cauza zgomotelor venite din tribună”, a completat Simona Halep la conferinţa de presă. La minge de meci, un ţipăt din tribune a deranjat-o vizibil pe Simona, înainte ca punctul să fie încheiat.

Halep a comentat și faptul că Johanna Konta a prelungit nejustificat pauza dintre seturi.

„Nu cred că au fost doar patru minute, dar așa face ea mereu. Nu pot schimba eu lucrurile pentru că nu există deocamdată una, cel puțin așa am înțeles de la arbitru. M-am ridicat de pe scaun pentru că se pornise aerul condiționat în setul al doilea și mă temeam să nu rămân pe acolo înțepenită”, a mai spus Halep.

O altă neregulă depistată de specialiști a fost timpul alocat serviciului de Johanna Konta. Conform regulamentului ai timp de pregătire 20 de secunde, iar Konta a avut o medie de 27 de secunde de pregătire pentru un serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.