Simona Halep şi Darren Cahill s-au despărţit! Ce i-a transmis antrenorul. Vezi reacţia tenismenei

Simona Halep şi Darren Cahill s-au despărţit! Ce i-a transmis antrenorul. Vezi reacţia tenismenei
Simona Halep şi Darren Cahill s-au despărţit. Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a anunţat, vineri seara, pe contul personal de Instagram că parteneriatul său cu românca din fruntea clasamentului mondial a luat sfârşit din cauza unor motive de ordin familial.
Simona Halep, numărul 1 mondial, nu va mai fi antrenată de australianul Darren Cahill în 2019, a anunţat tehnicianul.

„Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua parteneriatul nostru în 2019 din motive familiale din partea mea. După multe gânduri şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni petrecute pe drum departe de familia mea, am decis să iau o pauză de un an de la antrenorat pentru a fi acasă şi pentru a-mi susţine copiii în momentele importante ale vieţii lor, cu ultimii ani de liceu, sporturi, pregătiri de facultate şi toate cele care vor cere timp”, a scris australianul pe contul personal de Instagram.

„Aş vrea să-i mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Inţelegerea ei, personalitatea, etica muncii, generoziteatea şi profesionalismul au făcut să fie o reală plăcere să fiu de partea ei ca antrenor. Este o femeie tânără pe care o respect mult, iar asta e mai important decât orice rezultat atins. Practic, am avut job-ul visurilor mele şi vreau să-i mulţumesc pentru asta, şi pentru şansa de a lucra cu cineva atât de talentat şi dedicat”, a mai scris tehnicianul australian.

Simona Halep a reacţionat postând pe pagina ei de Facebook un mesaj de mulţumire pentru antrenor.

„Îți mulțumesc foarte mult, Darren, pentru toată munca depusă și pentru efortul incredibil din ultimii patru ani. Am fost norocoasă să fii antrenorul meu în această călătorie. Îți doresc atât ție, cât și familiei tale tot binele din lume și sunt sigură că ne vom revedea curând”, a scris Halep.

Simona Halep a reuşit, în premieră, sub îndrumarea lui Darren, că cucerească un titlu de Grand Slam, anul acesta, la Roland Garros. Citeste mai mult pe RTV.NET

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.