SOLIŞTI INEDIŢI: Klaus Iohannis, va cânta imnul național alături de Simona Halep – Surse

klaus_iohannis_simona_halep_17028100Preşedintele României, Klaus Iohannis, a acceptat invitaţia Simonei Halep de a asista la primul meci de sâmbătă.

Echipa de Fed Cup a României va juca în acest weekend (7-8 februarie), la Galaţi, cu reprezentativa Spaniei, într-un meci contând pentru Turul 1 al Grupei Mondiale II. Importanţa evenimentului este cu atât mai ridicată cu cât preşedintele României, Klaus Iohannis, a acceptat invitaţia Simonei Halep de a asista la primul meci de sâmbătă

 Federaţia Română de Tenis i-a trimis o invitaţie specială preşedintelui ţării, pentru a fi prezent la partida România – Spania, iar Simona Halep nu a abandonat ideea de a intona imnul național alături de noul șef al statului.

Conform unor surse citate de prosport.ro, Klaus Iohannis se va ține de cuvânt și va fi prezent la confruntarea României cu Spania din Fed Cup. Chiar în aceste zile, SPP a studiat patinoarul din Galați și împrejurimile.

Preşedintele va fi prezent la primul meci de sâmbătă (tragerea la sorţi încă nu a avut loc), astfel că va prinde şi momentul intonării imnurilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.