Spectatorii de la meciul dintre H.C.M. Baia Mare şi C.S.M. Unirea Slobozia sunt rugați de jandarmi să respecte măsurile legale

hcmMiercuri, 11 noiembrie a.c., începând cu orele 18.00, efectivele de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa publică, la Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare, cu ocazia desfăşurării meciului de handbal feminin dintre echipele H.C.M. Baia Mare şi C.S.M. Unirea Slobozia, din cadrul Ligii Naţionale de handbal feminin, etapa a XII-a. Se preconizează participarea unui număr de 1.500 spectatori.

Jandarmii din cadrul I.J.J. Maramureş, în cooperare cu efective din cadrul Poliţiei Maramureş, Poliţia Locală Baia Mare şi I.S.U. Maramureş vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la aceste manifestări sportive. În situaţia în care se constată că, în urma producerii unor acte de violenţă este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, sportivilor, oficialilor, personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participant, se va acţiona pentru restabilirea ordinii publice în interiorul arenei sportive.

Reamintim că răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în interiorul arenei sportive revine organizatorului.

Jandarmeria Maramureş invită spectatorii să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul sălii polivalente. Conform legislaţiei în vigoare, se vor executa controale corporale şi ale bagajelor de către jandarmii aflaţi în dispozitivele de prefiltrare dar şi la porţile de acces în sală.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. se vor executa controale corporale??????????? dupa ce procedura ?! ce p… suntem unde a fost nevoie de ei ….si acum fac pe seriosii cum ar fi mai bine sa gandeasca si apoi sa impuna ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.