Sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare pe podium la Grand Prix România

Timp de 4 zile, în perioada 22-25 iulie în stațiunea Padiș din județul Bihor a avut loc o importantă competiție internațională din calendarul Federației Române de Orientare, Grand Prix România, întrecere care a fost organizată sub egida Federației Române de Orientare în parteneriat cu CS Ecosport Râmnicu Vâlcea. Circa 250 de sportivi din 8 țări s-au prezentat la startul acestor competiții, printre care s-au numărat și cei de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare.

Zona de concurs a fost una deosebită, o zonă încă nefolosită pentru orientare un teren de tip carstic. Datorită faptului că foarte rar se folosesc zone de acest gen pentru competițiile de orientare în alergare din România, traseele au dat mult de furcă concurenților deoarece au fost destul de tehnice si dificile, însă in final toata lumea a apreciat calitatea zonei si a traseelor.

Băimărenii antrenați de Lucia Pop si Istvan Sebestyen s-au comportat foarte bine la aceste întreceri, reușind să urce de 8 ori pe podiumul de premiere, obtinând și alte 7 clasări în imediata apropiere a podiumului.

Rezultatele obținute la Grand Prix Romania sunt:

Locul I: Manu Andreea la F16

Locuri II: Man Antonia la F14, Vădean Cătălin la M18, Sebestyen Istvan la M45

Locuri III: Sabou Tania la F16, Roman Alexandra la F18, Lenard Luca la M12, Manu Cristian la M14

In apropierea podiumului s-au clasat:

Loc 4: Creciun Alexandra la F18

Loc 5: Sebestyen Carla la F14, Lenard Cristian la M14,

Loc 6: Ivasuc Karina la F14, Sabou Codruța la F16, Hreniuc David la M16, Biro Alexandru la M21

Pentru sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare urmează o deplasare foarte importantă la Piatra Arsă, unde se va desfășura cantonamentul montan in vederea pregatirii importantelor competiții ce se vor desfășura în următoarea perioadă, respectiv campionatele naționale, Campionatul European de Sud Est și Campionatele Europene pentru Juniori, întreceri ce se vor desfășura in Croația si Lituania.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.