Stiinta Baia Mare a debutat cu victorie! CSM Stiinta Baia Mare – CSM Olimpia Bucuresti.19-5.FOTO

rugbyStiinta Baia Mare si CSM Olimpia Bucuresti s-au intalnit in prima etapa a SuperLigii CEC, campionii en-titre debutand cu o victorie, 19-5, fara a obtine insa si bonusul ofensiv.

Prima repriza a fost una echilibrata desi gazdele aveau un avantaj de 6-0 in minutul 9, dupa doua lovituri de pedeapsa concretizate de Samoa Luke, bucurestenii avand si ei sansa lor de a marca insa Malupo Mateo a ratat tentativa de tinta a acestora.

CSM Olimpia a dominat in gramada si a obtinut doua lovituri de pedeapsa pe care insa Mateo Malupo le-a ratat, astfel ca Stiinta Baia Mare a profitat si Luke Samoa a marit ecartul la 9-0 in minutul 27.

Finalul primei parti a consemnat cartonasul galben aratat lui Danila si vulturii au fructificat superioritatea numerica cu un eseu marcat de Conache dupa efortul coletiv care a dus adversarul pana la limita propriului teren de tinta.rugby2

Ralulu a ratat transformarea astfel ca vaduvita de posibilitatea marcarii a 11 puncte, CSM Olimpia Bucuresti s-a vazut condusa cu 9-5, maramuresenii fiind nevoiti sa inceapa partea secunda cu un jucator mai putin.

In ciuda acestui aspect, molul, arma preferata a zimbrilor a dat roade si Ene a finalizat cu eseul transformat de Samoa Luke, campionii en-titre avand astfel 16-5 pe tabela de marcaj dupa trei minute disputate din repriza secunda.

Continuand in nota primelor 40 de minute Ralulu a mai ratat o tentativa de tinta, Samoa Luke a concretizat doua, alte doua trimitandu-le in bara, astfel Stiinta Baia Mare s-a impus cu rezultatul de 19-5.

Sean Morrell a fost desemnat jucatorul partidei pentru efortul depus atat in faza de atac cat si cea defensiva contribuind decisiv prin evolutia sa la debutul cu victorie a zimbrilor in noua editie a SuperLigii CEC Bank.rugby1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.