Stiinta Baia Mare a inceput in forta Play-Off-ul luand bonusul ofensiv in partida cu CSM Olimpia Bucuresti

 

Pentru a treia oara fata in fata in acest sezon, Stiinta Baia Mare si CSM Olimpia Bucuresti s-au intalnit pentru prima data in faza Play-Off-ului partida avand loc pe stadionul Lascar Ghinet.

Primele puncte s-au marcat inca de la debut, atunci cand bucurestenii au concretizat o lovitura de pedeapsa prin Statulescu iar riposta zimbrilor a constat intr-un eseu marcat de Sione Fakaosilea transformat de Samoa Luke.

Asa cum au facut-o si in disputele anterioare vulturii au pus presiune asupra marmuresenilor o noua lovitura de pedeapsa semnata de Simpson reducand ecartul la un singur punct. A venit insa o incercare prin procedeul specific baimarenilor, molul de margine, Oancea a finalizat, Samoa Luke a transformat, iar scorul a devenit 14-6.

CSM Olimpia putea sa se apropie la doua puncte insa din cele doua tentative de tinta avute numai una a fost concretizata de Simpson astfel ca inainte de pauza tot zimbrii prin Samoa Luke au fost cei care au modificat tabela de marcaj scorul devenind 17-9.

Repriza secunda a inceput cu un eseu a lui Rusu la care s-au adaugat cele doua puncte aditionale prin transformarea lui Samoa Luke in timp ce bucurestenii au fost sanctionati cu cartonas galben, Mitu fiind trimis pe banca pedepselor fapt care le-a ingreunat si mai mult situatia din teren.

Zimbrii s-au desprins decisiv in minutul 54 atunci cand eseul lui Sione Vaiomounga a adus acestora si bonusul ofensiv transformarea lui Samoa Luke ducand scorul la 31-9.

Pe fondul pasului inapoi facut de baimareni CSM Olimpia a marcat un eseu prin Mitu, Simpson a transformat, ultimele puncte pe tabela de marcaj fiind puse de Brooks din lovitura de pedeapsa dupa ce anterior neozeelandezul mai ratase o tentativa de tinta.

Stiinta Baia Mare s-a impus cu rezultatul de 34-16 iar etapa urmatoare va primi vizita campionilor en-titre RCM Timisoara in timp ce bucurestenii de la CSM Olimpia vor intalni pe Stadionul National Arcul de Triumf pe Farul Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.