Ştiinţa Explorări încheie sezonul regulat în compania Banatului Caransebeş (sâmbătă, ora 16)

minge-voleiŞtiinţa Explorări va întâlni azi, pe teren propriu, Banatul Caransebeş în cadrul etapei a 22-a, ultima a sezonului regulat.

Înaintea acestei partide, cele două formaţii sunt vecine de clasament, ocupând locurile 8 şi respectiv 9. Întâlnirea nu este lipsită de miză, în funcţie de rezultatele acestei runde, cele două combatante putând să-şi uşureze misiunea în grupa 5-8 sau în play-out.

Băimărenii nu mai pot ajunge pe locul 5, dar în cazul unei victorii, coroborate cu rezultate favorabile în partidele Steaua – Unirea Dej şi CSVM Zalău – CSM Bucureşti ar putea urca pe poziţia a 7-a sau chiar a 6-a în clasament.

De asemenea şi Banatul ar avea nevoie de punct (e), pentru a avea certitudinea că termină sezonul regulat pe locul 9 sau 10, în cazul în care Piatra Neamţ bate la Craiova. Acest fapt le-ar conferi bănăţenilor dreptul de a juca două meciuri pe teren propriu în prima fază a play-out-ului.

Întâlnirea va fi arbitrată de clujenii Nicolae Cristea şi Dan Buhăţel. FRV l-a desemnat ca observator pe Petrică Stancu (Braşov).

Programul etapei a 22-a;

– Dinamo – Tomis Constanţa (vineri, ora 17.45, Digi Sport)

– Ştiinţa Explorări – Banatul Caransebeş (sâmbătă, ora 16)

– SCMU Craiova – VCM LPS Piatra Neamţ (sâmbătă, ora 16.30)

– CSVM Zalău – CSM Bucureşti (sâmbătă, ora 18)

– Steaua – Unirea Dej (sâmbătă, ora 18)

– Unirea Dej – Arcada Galaţi (sâmbătă, ora 18)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.