Suporterii au ales: Dariana Indrei este personalitatea sportivă băimăreană a anului 2021 !

Timp de 2 săptămâni, suporterii băimăreni au fost invitați să aleagă pe grupul lor de facebook cine este personalitatea sportivă a anului 2021 in viziunea lor. Au fost propuneri din toate sporturile, atât individuale, cât şi cele de echipă. Participarea la sondaj a fost una foarte bună, peste 400 de suporteri au votat una din cele 28 de propuneri.

În urma voturilor exprimate, câştigătoare a ieşit jucatoarea de fotbal Dariana Indrei – ACS Fotbal Feminin Baia Mare (echipă care activează în prima divizie din țară) cu peste 50% din voturile iubitorilor sportului din oraşul nostru! Mai exact, 202 suporteri băimăreni au considerat că Dariana merită acest premiu. Pe locul 2 s-a clasat Robert Nagy (Minaur) iar pe locul 3 s-a clasat Yaroslava Burlachenko (Minaur).

Felicitări Dariana Indrei şi sperăm să ai şi în anul 2022 evoluții tot mai bune, iar suporterii băimăreni să poată vedea în continuare fotbal de liga 1 prin echipa noastră ACS Fotbal Feminin Baia Mare. Campionatul primei divizii la fete se va relua duminică 6 martie când vom juca acasă cu Banat Girls Reşița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.