Sute de copii și sportivi au defilat la Sports Festival

Sportul a fost celebrat în stil mare în cea de-a treia zi a Sports Festival. O paradă impresionantă la care au luat parte peste 2000 de copii și sportivi ai cluburilor participante la festival a arătat cât de colorată și minunată e lumea sportului. Participanții au defilat cu steaguri pe aleea Parcului Central din Cluj-Napoca până la scena festivalului de pe platoul Cluj Arena. Sărbătoarea sportului a continuat cu demonstrații de sărituri acrobatice ale celebrei trupe OK WORLD WIDE de la 16 metri înălțime, zumba, show al majoretelor din Cluj și breakdance. Tot pe scena festivalului a fost sărbătorită cariera celei mai mari voleibaliste din România, Cristina Pîrv.

Ziua a început în forță, cu Crosul Super Eroilor. Aproape 900 de alergători au concurat pentru o cauză nobilă: proiectul Spitale Publice din Bani Privați, a cărui misiune este aceea de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Cauza Spitale Publice din Bani Privați este susținută de Codin Maticiuc, care a alergat și el la Crosul Super Eroilor, alături de mai multe vedete și influenceri precum: Selly (Andrei Șelaru), Ana Morodan, Dani Oțil și Răzvan Simion, Monica și Ana Odagiu, Giulia și Vlad Huidu, Alex Cazacu, George Tănase, Ionuț Rusu, Cosmin Stanciu, Cosmin Natanticu, Ioana State, Robert Zanidache, Cătălin Cazacu, Andrei Ciobanu, Sorana Darclee și Andrei Stoica.

Lansarea cărții autobiografice a lui Adrian Mutu, Revenirea din infern, a fost un eveniment cu sala plină. Fostului căpitan al echipei naționale a povestit despre dezvăluirile făcute public, pentru prima dată.

Sports Festival – Ziua 4

 Duminică este ultima zi a celei de-a treia ediții Sports Festival și se va încheia un spectacol al fotbalului, pe Cluj Arena. Adrian Mutu va juca în meciul ce marchează oficial retragerea din calitatea de jucător și intrarea într-o nouă etapă, cea de antrenor de campioni. Il Fenomeno va avea alături de el foști coechipieri și prieteni din străinătate și din România. Fanii fotbalului vor avea șansa unică de a revedea în teren mari sportivi din țară și din străinătate, împărțiți în două echipe: World Stars și Team Romania. Adrian Mutu va purta clasicul nr. 10 al Naționalei și va juca în ambele echipe.

Cesare Prandelli va fi antrenorul echipei World Stars, iar Gheorghe Hagi antrenorul Team Romania, dar va intra și pe teren, ca jucător.

Demonstrativul de fotbal va avea loc pe Cluj Arena, duminică, 12 iunie, de la ora 20:00, iar accesul publicului se va face începând cu ora 19:00. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul entertix.ro.

La sesiunile Sports Talks de duminică Mihnea Măruță va sta de vorbă cu:

  • Tiberiu Ușeriu (10:00) – alergător de anduranță și ultramaratonist
  • Horia Tecău (11:00) – tenismen profesionist, fost numărul 1 mondial
  • Ana Maria Brânză (12:00) – cea mai bună spadasină a lumii
  • Mihai Covaliu (15:30) – președinte COSR
  • Denisa Dragomir (16:10) – alergătoare, campioană europeană la skyrunning în 2021
  • Cătălin Oprișan (16:45) – jurnalist

Duminică vor continua activitățile de inițiere în cele 20 de sporturi disponibile în cadrul festivalului și competițiile sportive.

Sports Festival este un proiect realizat cu sprijinul cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local Cluj-Napoca, al Consiliului Județean Cluj și al sponsorilor: Banca Transilvania, Superbet, Radisson Blu Cluj, Mastercard, E.ON, Iulius Mall, ProArena, Magic Jackpot , WAM, Metropolitan Life, Zizin, Brainia, Regina Maria, Mega Image, DeLonghi, Verdino, Kinetic, Consiglieri, R-GOL.RO. În parteneriat cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Federația Română de Fotbal.www.sportsfestival.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.