Talmaciu, Scarlat și Diaconu vor debuta AZI pentru MINAUR!

HCM Minaur i-a împrumutat în această săptămână pe Laurențiu Diaconu (inter stânga), Cătălin Scarlat (inter stânga) și Alexandru Talmaciu (inter stânga, centru) de la Centrul Național de Excelență din Sighișoara, jucători care vor debuta azi, începând cu ora 17:00 pe prima scenă handbalistică din România, Liga Națională.

Cei trei sportivi născuți în anul 1998 vor face echipă cu jucători care în sezonul 2014/2015 au câștigat toate cele trei trofee interne puse în joc: Campionatul, Cupa și Super-Cupa României, ceea ce le va fi de foarte mare ajutor în carieră.

IMG_9610

“Meciul de duminică va fi foarte important pentru echipă, deoarece avem nevoie de puncte pentru a accede în play-off. Debutul în Liga Națională este un pas foarte mare în cariera mea și am să îmi pun în slujba echipei toate calitățile.” a spus Cătălin Scarlat.

IMG_9589

Alexandru Talmaciu crede “că meciul de duminică este de o importanță deosebită, deoarece dacă îl câștigăm și sper sa îl câștigăm vom rămâne în cărți pentru play-off . Venirea la Minaur este un pas uriaș în cariera mea de jucător, și sper să pot ajuta echipa cu toate calitățile mele, iar debutul în Liga Națională este de asemenea foarte important atât pentru mine cât și pentru colegii mei.”

IMG_9604

“Pentru mine, că am venit la Minaur este un pas mare, să debutez în Liga Națională este un lucru foarte important pentru cariera mea și am să pun în slujba echipei tot ceea ce este nevoie pentru a câștiga cât mai multe puncte.” a declarat Laurențiu Diaconu.

sursa:minaur.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.