Teren sintetic de dimensiuni standard inaugurat la Piatra Neamț

Inaugurarea terenului sintetic din Piatra Neamt

Sâmbătă, 18 august 2018, la Piatra Neamț, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, împreună cu primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, au inaugurat un teren de fotbal cu suprafață de joc artificială.

Amenajarea unui teren sintetic de fotbal la Piatra Neamț face parte dintr-un proiect mai amplu început de Federația Română de Fotbal prin care se dorește construirea unui asemenea teren în fiecare municipiu reședință de județ din țară. Terenul, situat în apropierea stadionului Municipal, este primul din acest proiect. Federația Română de Fotbal a plătit costul suprafeței de joc, iar terenul pe care s-a construit a fost pus la dispoziție de Primăria Piatra Neamț.

“Infrastructura este o necesitate atunci când vorbim de performanță. Avem nevoie de condiții bune de pregătire pentru copiii talentați, doar așa vor putea evolua fotbalistic. Mă bucur că am găsit susținere la Piatra Neamț, lucrurile s-au mișcat foarte repede, am reușit să finalizăm acest teren într-un timp foarte scurt. Îi mulțumesc pentru asta domnului primar”, a declarat Răzvan Burleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.