Un meci de Liga Campionilor! CSM Bucureşti – HCM Baia Mare

161115ava

Cele două adversare care îşi dispută supremaţia în Liga Naţională şi în acest sezon, CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, se vor întâlni mâine, începând cu ora 19.30, în sala polivalentă din capitală. Confruntarea singurelor echipe neînvinse din campionatul intern are loc în a 13-a etapă, ultima a turului.

Cea mai aşteptată confruntare din turul Ligii Naţionale, cea dintre campioana şi vicecampioana României, a fost programată în chiar ultima etapă. CSM şi HCM au mers din victorie în victorie până la întâlnirea directă, cele două adversare fiind neînvinse. În consecinţă, departajarea în vârful clasamentului este făcută de golaveraj: echipa din Bucureşti deţine locul 1 cu un golaveraj de +118, băimărencele vin pe locul 2 cu golaveraj de +112. Şi dacă HCM-ul are cel mai prolific atac al Ligii cu 397 de goluri date, CSM-ul deţine cel mai puternic sistem defensiv cu 268 de goluri primite.

În etapa precedentă, HCM Baia Mare a trecut pe propriul teren cu 32-20 de echipa din Slobozia, în timp ce bucureştencele s-au impus cu 27-20 la Cluj. „Este un joc foarte important în care va trebui să luptăm 60 de minute pentru fiecare minge. Un meci în care va trebui de asemenea să fim foarte atenţi. Întâlnim o echipă de stele…”, a declarat Aurelian Roşca, antrenorul băimărencelor.

Cele două adversare la titlul naţional reprezintă în acest sezon România în Liga Campionilor, acolo unde HCM-ul a adunat 4 puncte în Grupa A, iar CSM-ul 7 în Grupa D. Ambele echipe au avut meciuri în EHF Champions League la finele săptămânii precedente: HCM a câştigat sâmbătă cu 35-28 meciul de pe propriul teren jucat cu RK Krim Mercator, în timp ce echipa din Bucureşti s-a impus vineri în deplasarea de la MKS Selgros Lublin cu 30-27.

Meciul dintre CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare are loc mâine, începând cu ora 19.30, în sala polivalentă din capitală. Partida va fi televizată. Diana Florescu şi Anamaria Stoia vor conduce acest joc.

sursa:hcmbaiamare.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.