Un sfârșit de săptămână de sărbătoare pentru reprezentanții Clubului sportiv Rivulus Dance din Baia Mare

Un sfârșit de săptămână de sărbătoare. Așa putem caracteriza ultimele zile, în care creștinii ortodocși l-au serbat pe Sfântul Gheorghe, respectiv duminica Floriilor. O modalitate excelentă de a se transpune în atmosfera festivă, aleasă de o masă mare de oameni, în special de iubitorii dansului, a fost participarea, în calitate de concurenți sau susținători ai lor, la două competiții de dans sportiv:

  • Cupa Clujului, competiție organizată de clubul de dans sportiv Diamond Dance Club, în 23.04.2016
  • Cupa Spria Top Dance, organizator clubul Spria Top Dance, în 24.04.2016.

Ambele evenimente s-au bucurat de prezența unui număr mare de perechi înscrise, acestea oferind un spectacol artistic deosebit pentru publicul prezent, împletind muzica bună cu dansul de calitate. Perechile au reușit să transmită prin dansul lor, un mix de emoţii şi trăiri, răsplătite cu ropote de aplauze și încurajări venite din afara ringului de dans.

În cadrul acestor evenimente, reprezentanții Clubului sportiv Rivulus Dance din Baia Mare, au înregistrat rezultate deosebite, și anume:

  • Ember Alexandra, locul 2 (din 28), la categoria Solo fete 10-11 ani, în cadrul Cupei Clujului;
  • Bodi Teodora, poziția 3 (din 12), la categoria Solo fete 10-11 ani, la Cupa Spria Top Dance;
  • perechea Nagy Mihaly și Nagy Simona, aflați la primul lor concurs, locul 4 la adulți peste 18 ani, în cadrul concursului Cupa Spria Top Dance;
  • perechea Bumb Mihai și Muresan Melinda, locul 5, la categoria E Standard 16-34 ani in cadrul competiției Cupa Spria Top Dance.

Un început de drum promițător pentru clubul sportiv Rivulus Dance, aflat la linia de start în lumea competițională a dansului sportiv. O cale deloc ușoară aleasă de tinerii pasionați de dans legitimați ai clubului, dar realizabilă sub îndrumarea antrenorilor Coman Marius și Răduț Ioana. Aceștia, activând și în prezent ca pereche la competițiile de dans sportiv, obținând rezultate excelente, reușesc să surprindă esența dansului, perfecțiunea tehnicii, pe care mai apoi să le transmită mai departe elevilor, în cadrul antrenamentelor.

Rivulus Dance, un nume ce devine tot mai cunoscut pe scena dansului sportiv.

Felicitări echipei Rivulus Dance! Țineți-o tot așa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.