Universitatea Neptun – HCM Baia Mare, meciul care deschide etapa 17

h13Începând cu ora 15.15, la Constanţa are loc partida dintre Universitatea Neptun şi HCM Baia Mare, în cadrul etapei 17 a Ligii Naţionale.

Universitatea Neptun Constanţa – HCM Baia Mare este meciul care deschide etapa 17 din Liga Naţională. Băimărencele au numai victorii în acest an, atât în cele trei meciuri disputate în campionat, cât şi în confruntarea din Cupa României, cel mai recent succes fiind cel înregistrat la scorul de 34-17 în detrimentul grupării CSM Cetate Devatrans.

Handbalistele de la Neptun Constanţa au o victorie, un egal şi o înfrângere în retur, plus o victorie în optimile Cupei României. În precedenta etapă de Ligă, au fost înfrânte de Corona la Braşov cu scorul de 25-33. Şi dacă Baia Mare a acumulat 45 de puncte şi ocupă locul 1 în clasamentul Ligii, adversara de mâine a HCM-ului a adunat 13 puncte care o plasează pe locul 11.

„Trebuie să fim concentraţi şi să încercăm să practicăm cel mai bun handbal posibil. Constanţa este o echipă bună, a jucat foarte bine în prima repriză de la Braşov”, a spus antrenorul Tone Tiselj. „Întâlnim o echipă incomodă, care joacă foarte bine pe teren propriu. Trebuie să abordăm acest meci foarte serios. Gândul nostru este numai la victorie”, a declarat Paula Ungureanu.

În tur, întâlnirea dintre cele două adversare s-a soldat cu victoria băimărencelor la scorul de 36-23 (13-15).

Partida  va fi arbitrată de Georgiana Doană şi Ana Maria Gociu, din Bucureşti. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.