Vara iubirilor handbalistice! GALERIE FOTO

 

hcm1Aflati în vacanţă,după un sezon extrem de solicitant, handbalistele si handbaliştii băimăreni se relaxează pe diferite meridiane ale lumii, în locatii comune sau mai exotice.

Relaxarea ,ca relaxare, dar unii dintre ei au plecat în vacanţă cu gânduri extrem de serioase astfel că, până acum, avem două căsătorii,cu patalama,si cel putin trei cereri în căsătorie care au primit răspuns afirmativ.

Aneta Pîrvut s-a căsătorit cu fostul handbalist de la Minaur Răzvan Udriştoiu, naşi fiindu-le Oana si Alin Bondar.

Pivotul Minaurului,Mihai Buşecan, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale Adela Biliga, naşi fiindu-le familia Raluca si Bogdan Mihai, alături de cuplul Alina Diana Puiu(acum la Zalău) si Radu Lazăr(Potaisa)

Campionul României cu Minaur,Mihai Popescu,si-a luat inima în dinti si-a cerut-o de sotie pe una dintre cele mai iubite jucătoare ale HCM-ului, Luciana Marincarei-a răspuns cu un DA,mare cât “roata” Londrei. De-asemenea prospăt revenită acasă,de pe meleaguri salajene, Andrada Maior Paşca, n-a ezitat nicio clipă când a răspuns afirmativ, la rugămintea de a-i fi sotie, adresată ei, de către Lucian Preda (handbalist la CSU Suceava). Se pare că au făcut pasul sau sunt în tratative avansate şi cuplul Alina Diana Puiu(HC Zalău) si Radu Lazăr(Potaisa Turda).

Proaspetilor însurăţei,precum si celor care aşteaptă sa faca acest pas, deosebit de important,le dorim “Casă de piatra” si multă fericire!

Şi, să nu-i uităm,dorindu-le Bun venit, nici pe cei mai noi membri intraţi în familia handbalului băimarean: Natalia Ghionea(fiica lui Valentin si Renata) si Elena Cristina Mihai (fiica lui Bogdan si Ralucăi)

 

 

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.