Veşti bune pentru suporterii HCM-ului. Excursii la meciurile din Bucureşti şi Gyor!

hcmHCM Baia Mare organizează excursii pentru suporteri la următoarele două partide pe care le dispută: joi, 5 martie, la CSM Bucureşti în Liga Naţională şi duminică, 8 martie, la Gyori Audi ETO KC în EHF Champions League. Pentru abonaţi excursiile sunt gratuite, fiind disponibile în total 500 de locuri pentru Bucureşti şi alte 500 pentru Gyor.

HCM Baia Mare joacă în 5 martie în Bucureşti, în compania CSM-ului. Pentru acest meci se organizează excursie pentru suporteri. Pentru abonaţi excursia este gratuită, pentru ceilalţi suporteri costă 20 lei. Sunt incluse în ofertă transportul şi biletul la meci. Plecarea este programată pentru joi dimineaţa, la ora 5.00.

HCM Baia Mare joacă în 8 martie în Gyor, în compania deţinătoarei trofeului EHF Champions League. Pentru acest meci se organizează excursie pentru suporteri. Pentru abonaţi excursia este gratuită, pentru ceilalţi suporteri costă 50 lei. Sunt incluse în ofertă transportul şi biletul la meci. Plecarea este programată pentru duminică dimineaţa, la ora 8.00.

Înscrierile se fac la telefon 0732-908050 (persoană de contact, Alina Orza). Pentru meciul din Bucureşti înscrierile se pot face până miercuri, la ora 16.00. Pentru meciul din Ungaria înscrierile se termină vineri, ora 16.00. Pentru fiecare excursie sunt disponibile câte 500 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.