„Am fost mai mult decât colegi, am fost cu adevărat o echipă” Vezi cu gânduri se desparte Viorel Fotache de MINAUR!EXCLUSIV

fotacheViorel Fotache la primul interviu în calitate de  fost jucător al Minaurului. Jucătorul se desparte cu greu de Minaur și regreta că nu a putut face mai multe lucruri frumoase la echipă.

Rep: Cu ce gânduri te desparți de echipă?

Viorel Fotache: Mă despart cu o oarecare frustrare în suflet, pentru că știu, sunt convins că am fi putut face multe lucruri frumoase la echipă, cel puțin în Champions League.

 Rep: Cum a fost pentru tine experiența petrecută la Minaur?

V.F.: Minaur a însemnat extraordinar de mult pentru mine. Am crescut foarte mult în valoare aici, alături de această echipă, de acești băieți minunați.

Vreau să mulțumesc pentru acest lucru antrenorilor noștri, colegilor pe care i-am avut și alături de care am jucat cu dăruire în fiecare meci și nu în ultimul rând publicului, acest minunat public care ne-a susținut și care m-a încurajat de fiecare dată.

 Rep: Crezi că plecarea antrenorului Lars Walter a jucat un rol privind situația la care a ajuns astăzi echipa Minaur?

V.F.: Da, sunt convins că asta a fost momentul în care a început declinul nostru. Plecarea antrenorului Lars Walter ne-a destabilizat puțin, iar din acel moment am impresia că nimic nu a mai mers cum trebuie.

A fost un declin pe care n-am mai reușit să îl oprim. Și regret teribil asta, am fost mai mult decât colegi, am fost cu adevărat o echipă.

 Rep: Ce le transmiți foștilor colegi? Dar suporterilor pe care îi are Minaur?

V.F.: Mă gândesc cu tristețe la această despărțire pe care nimeni nu și-a dorit-o cu adevărat. Foștilor mei colegi le doresc numai bine și le transmit, de pe acum, că îmi va fi foarte dor de fiecare dintre ei. Aș putea scrie o carte doar din întâmplările pe care le-am trăit împreună, din peripețiile prin care am trecut.

Sunt povești frumoase, povești de care îmi voi aminti mereu, cu mare drag. Sunt băieți cu un caracter adevărat, sunt oameni minunați și am fost, înainte de orice, prieteni. Am fost o echipă unită și cred că fiecăruia îi va lipsi experiența Minaur.

Despre minunatul public care ne-a susținut la fiecare meci, ce să vă spun? Publicul a fost, în fiecare derby pe care l-am susținut, al optulea jucător. Un jucător fără de care nu am fi reușit aceste performanțe frumoase. Un public pe care îl voi respecta toată viața și pe care nu știu dacă îl voi mai regăsi vreodată în alte zone, deși îmi doresc.

Publicul băimărean este cu adevărat unul de excepție, care trăiește alături de jucători fiecare victorie, fiecare înfrângere, fiecare minge câștigată sau pierdută. În fața unui asemenea public nu poți decât să te înclini, cu respect!

Rep: Acum, la final, câteva rânduri pentru cititorii Maramureș Jurnal?

V.F.: Le doresc multă sănătate, sărbători fericite și pline de lumină în suflet… și le mai doresc să nu renunțe niciodată să susțină sportul, indiferent că este vorba de handbal sau de altceva. Jucătorii, sportivii în general au nevoie de susținerea și înțelegerea publicului pentru a reuși, dar mai ales au nevoie de înțelegerea publicului atunci când rezultatul nu este tocmai cum și l-au dorit. Tuturor le doresc fericire și bucurii!

 Daniel Pop

 

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.