Victorie cât o calificare! Minaur s-a impus în fața echipei HC Metalurg, scor 21-20

minaurHCM Minaur s-a impus în fața echipei HC Metalurg, scor 21-20, și încheie astfel turul grupei D din EHF Velux Champions League pe poziția secundă, având două victorii și două remize în cinci jocuri, singura înfrângere fiind pe terenul danezilor de la Skjern, scor 32-28. La pauza jocului de astăzi, campionii României au condus tot cu un singur gol, scor 10-9.

PRIMA REPRIZĂminaur_metalurg_30

HCM Minaur a început bine jocul, conducând cu 3-2 după primele cinci minute, diferență păstrată și cu cinci minute mai târziu, scorul fiind 4-3. Minaur s-a distanțat la două goluri la mijlocul primului mitan, scor 6-4. Cea mai mare diferență de scor între cele două echipe s-a înregistrat cu cinci minute înainte de finalul reprizei, HCM Minaur având patru goluri în avantaj, scor 9-5, însă oaspeții au mai redus din diferență și la finalul primelor 30 de minute scorul a fost 10-9.

REPRIZA SECUNDĂ

minaur_metalurg_55

Actul secund a început echilibrat, însă Minaur s-a distanțat la trei goluri la cinci minute de la reluare, scor 14-11, diferență păstrată până în minutul 42, la scorul de 16-13. A urmat apoi o perioadă de patru minute în care niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să marcheze (minutele 44-49), scorul fiind 17-16. După această perioadă, campioana României se distanțează din nou la trei goluri, dar oaspeții revin și au fost aproape să reproducă performanța reușită de Kadetten Schaffhausen și Elverum în ultimele două jocuri, când au egalat pe HCM Minaur la ultima fază de joc, însă Luka Mrakovcic a scăpat mingea și meciul s-a încheiat cu victoria Minaurului, scor 21-20.

MECIUL URMĂTOR

minaur_metalurg_60

Pentru HCM Minaur urmează meciul din campionat împotriva nou-promovatei CSU Danubius Galați, care va fi miercuri, 21 octombrie, începând cu ora 18:00. În EHF Velux Champions League, campioana României va juca în etapa următoare în deplasare la HC Metalurg.

sursa:minaur.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.