VICTORIE HCM!! Barbara Arenhart, a adus-o pentru prima oară în avantaj pe HCM la Viborg!

golPortarul lui HCM Baia Mare, Barbara Arenhart, a adus-o pentru prima oară în avantaj pe campioana României, în meciul din deplasare cu Viborg, din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

În minutul 26, la scorul de 10-10, jucătoarea de 28 de ani din Brazilia a profitat de faptul că danezele scoseseră portarul pentru a evolua cu doi pivoţi şi a marcat din poartă în poartă, cu o aruncare superbă.

Din acel moment, HCM a continuat să aibă iniţiativa şi a încheiat prima repriză în avantaj, scor 13-12, după ce, la un moment dat, a condus şi cu două goluri.

Barbara Arenhart, campioană mondială cu echipa Braziliei, a semnat cu HCM Baia Mare în 2014, după ce a mai jucat la Byasen şi Hypo Niederosterreich.

HCM Baia Mare a învins în deplasare pe Viborg HK, cu scorul de 31-30 (13-12), în cea de-a treia partidă din grupa 2 a Ligii Campionilor.

Marcatoarele formaţiei băimărene au fost: Abbingh 6 goluri, Ardean-Elisei 5, Do Nascimento 5, Herrem 4, Davidenko 3, Buceschi 2, Lobach 2, Makeeva 2, Gjeorgjevska 1, Arenhart 1.

În celelalte două meciuri ale etapei din grupa 2, IK Savehof a cedat pe teren propriu, cu Larvik HK, scor 20-25, iar Gyor ETO a învins, tot acasă, pe Metz Handball, cu 31-27.

Astfel, după trei etape, liderul grupei 2 este Larvik HK, cu 14 puncte, urmată de Gyor ETO 12, Viborg HK 5, Metz Handball 4,HCM Baia Mare 4 şi IK Savehof 3.

În prima partidă din grupa principală 2, HCM Baia Mare a învins, în deplasare, formaţia suedeză IK Savehof, cu scorul de 28-26 (15-14), iar în cea de-a doua a pierdut, pe teren propriu, cu deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, scor 18-26 (9-13)..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.