Victorie zdrobitoare pentru junioarele noastre! ACS Fotbal Feminin Baia Mare U15 – Asociaţia Athletic CS United Bihor U15 6-1 (4-1)

Victorie zdrobitoare pentru junioarele noastre!

ACS Fotbal Feminin Baia Mare U15 – Asociaţia Athletic CS United Bihor U15 6-1 (4-1)

Într-o demonstrație de forță, echipa U15 a ACS Fotbal Feminin Baia Mare a învins la pas echipa Asociația Athletic CS United Bihor, cu un scor zdrobitor de 6-1, consolidându-și poziția de lider în clasamentul categoriei.

După o primă repriză în care Baia Mare și-a impus supremația pe teren, conducând cu 4-1 prin golurile marcate de Bande Diana(min.14), Rosca Romina(min.16) și dubla  Andreei Cândea (min.19,23), junioarele din Bihor au reușit să înscrie și ele prezența pe tabelă prin golul marcat de Carbunar Sofia(min.17).

În partea a doua a meciului, jucătoarea Andreea Cândea și-a dovedit din nou talentul marcând încă două goluri superbe in minutele 40 si 69, asigurând astfel victoria categorică a echipei din Baia Mare.

Cu acest rezultat impresionant, ACS Fotbal Feminin Baia Mare se menține ferm pe primul loc în clasament, cu 21 de puncte și un golaveraj impecabil de 41-14.

Urmează o nouă provocare în deplasare, pe 13 aprilie, împotriva echipei ACS Roma Florin Pădurean din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.