VIDEO: Accident ÎNFIORĂTOR în F1. Mașina lui Alonso s-a făcut praf

grav-accident-in-formula-1-ghinionist-alonso_646227VIDEO: Accident ÎNFIORĂTOR în F1. Mașina lui Alonso s-a făcut praf

Cursa a fost oprită timp de 20 de minute. Iată în ce spun medicii despre starea pilotului spaniol

Prima cursă a sezonului de Formula 1 este în plină desfășurare. La Melbourne, în Australia, spectatorii au cu siguranță ce vedea, inclusiv accidente spectaculoase.

După un start în care mașinile Ferrari au luat fața ”săgeților argintii”, Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen, pelcați de pe pozițiile 3 și 4, urcând pe primele două poziții și un start ratat din partea lui Lewis Hamilton care a coborât până pe poziția a cincea, părea că nimic nu se va mai întâmpla notabil până la finalul cusei din Australia.

A venit, însă, acel tur 18 în care Fernando Alonso a încercat să-l depășească pe Esteban Gutierrez și, cel mai probabil, nu a apreciat corect viteza și distanța ce-l despărțea de acesta, acroșându-l, ambii piloți oprindu-se în parapetul de pe marginea circuitului. După felul în care arăta mașina lui Alonso, un morman de fiare, nimeni nu se aștepta ca acesta să iasă pe picioarele lui din monopost, însă, se pare că cei care se ocupă de siguranța piloților și-au făcut foarte bine treaba, astfel că spaniolul a ieșit teafăr și nevătămat din mașină.


Cursa a fost oprită pentru ca pista să fie curățată de numeroasele resturi lăsate de cele două monoposturi implicate în accident. Fernando Alonso e în regulă și nu va fi spitalizat, au anunțat oficialii. S-a reluat cursa pe circuitul din Australia de pe linia boxelor.

Și Kimi Raikkonen e urmărit de ghinion, acesta fiind nevoit să vină la standuri după o problemă la motor. În momentul opririi la boxe din mașina acestuia iasă flăcări. Pompierii intervin și totul se termină cu bine.

Primele poziții sunt ocupate acum de Nico Rosberg și Lewis Hamilton, Sebastian Vettel fiind doar pe poziția a patra în urma unui incident la boxe în timpul schimbului de pneuri.

Vettel urcă pe locul al treilea și trage tare pentru a-l depăși pe Hamilton.

Mai puțin de 4 secunde între ocupanții locurilor 2 și 3, acum când au mai rămas 10 tururi până la final.

Diferența dintre Lewis Hamilton și Sebastian Vettel este acum mai mică de o secundă și ne pregătim de asaltul final al germanului.

Mai sunt 6 tururi …

Carlos Sainz și Max Vertappen se ating după o frânare bruscă a celui dintâi și cu siguranță va ieși scandal la boxe, cei doi fiind coechipieri

Mai sunt trei tururi și Vettel atacă. Nico Rosberg face un adevărat galop de sănătate în cursa către primul titlu al sezonului.

Sebastian Vettel greșește și iasă de pe circuit, pierzând șansa de a-l depăși pe britanic. Germanul revine pe circuit dar configurația podiumului pare a fi tranșată.

Cursa se încheie cu victoria Mercedes. Ordinea de pe podium este următoarea: Nico Rosberg, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel.

sursa:ro.blastingnews.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.