VOLEI: Încep partidele din play-off. Știința Explorări Baia Mare –C.S.M.București

voleiLa finalul acestei săptămâni încep partidele din play-off-ul și play-out-ul diviziei A1.

În prima fază a turneului pentru locurile 5-8, Știința Explorări (locul 6 la finalul sezonului regulat) va întâlni formația CSM București (7), formația calificată urmând să fie stabilită după sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Prima partidă este programată vineri, de la ora 19, în Baia Mare, urmând să fie arbitrată de Cristian Șanta (Cluj Napoca) și Ioan Bârsan (Iași). Observator FRV va fi Vasile Mășcășan (Târgu Mureș).

Cea de-a doua întâlnire dintre cele două formații este programată în data de 28 martie în capitală, în timp ce meciul decisiv, dacă va mai fi nevoie, se va juca în Baia Mare, pe 1 aprilie.

Cele două formații și-au împărțit victoriile în sezonul regulat, fiecare dintre ele impunându-se pe teren propriu cu același scor, 3-2.

În cealaltă semifinală a grupei 5-8 se întâlnesc Arcada Galați (5) și Unirea Dej (8), primul joc urmând să se desfășoare sâmbătă la Galați.

În acest weekend încep și semifinalele campionatului, care se desfășoară după sistemul trei din cinci.

Tomis Constanța (1) întâlnește pe teren propriu pe Dinamo (4) (23-24 martie), în timp ce CSVM Zalău (2) joacă acasă cu SCMU Craiova (3) (22-23 martie).

Pe 28 și 29 martie, dacă va mai fi cazul, se joacă meciurile 3 și 4 în București și Craiova. Eventualele întâlniri decisive sunt programate în data de 2 aprilie, la Constanța și Zalău.

În acest final de săptămână începe și play-out-ul. Echipele care vor câștiga primele trei meciuri, urmând să evite retrogradarea.

Phoenix Șimleu Silvaniei (9) întâlnește acasă Steaua (12), în timp ce Banatul Caransebeș (10) va primi vizita echipei VCM LPS Piatra Neamț (11), sâmbătă și duminică.

Pe 28 și 29 martie, dacă va mai fi cazul, se joacă meciurile 3 și 4 în București și Piatra Neamț. Eventualele întâlniri decisive sunt programate în data de 2 aprilie, la Șimleu Silvaniei și Caransebeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.