Volei masculin: Știința Explorări vs Arcada Galați- sâmbătă, 29 ianuarie (ora 17)

Sâmbătă, 29 ianuarie (ora 17), jucăm pe teren propriu cu Arcada Galați, deținătoarea titlului și liderul la zi în Divizia A1 de volei masculin.

Partida din cadrul etapei a 15-a va fi arbitrată de Paul Szabo-Alexi (Oradea) și Bogdan Bărdășan (Târgu Mureș). Observator din partea Federației Române de Volei va fi Gheorghiță Mitrașca (Zalău).

Arcada Zalău (locul 1, 39p) a suferit o singură înfrângere în acest campionat (2-3 acasă cu Steaua, în etapa a 6-a) și este calificată în sferturile de finală ale Cupei CEV.

Echipa noastră se află în acest moment pe locul 7, cu 17p (5 victorii, 9 înfrângeri). În tur, Arcada s-a impus pe teren propriu cu 3-0.

Partida va fi transmisă, în direct, pe pagina de Facebook Baia Mare Urban Sports.

Programul etapei a 15-a:

– CSU UV Timișoara – CSU Știința București (sâmbătă, 29 ianuarie, ora 12.30);

– Olimpia Titanii București – Universitatea Cluj (sâmbătă, ora 16);

– Steaua București – SCMU Craiova (sâmbătă, ora 17);

– Știința Explorări – Arcada Galați (sâmbătă, ora 17);

– Rapid București – Unirea Dej (sâmbătă, ora 18.30);

– Dinamo București – SCM Zalău (luni, 31 ianuarie, ora 18, TVR 3).

Spectatorii vor putea asista la partida Știința Explorări – Arcada Galați în condițiile respectării prevederilor legale privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Accesul în sală va fi permis:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virului SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și cel al ministrului Sănătății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.