Volei Municipal Zalău „se bate” pentru medalia de aur!

ADRIAN FEHERSCM „U” Craiova – Volei Municipal Zalău 2 – 3 (20 – 25, 25 – 20, 14 – 25, 25 – 18, 8 – 15)

După cinci meciuri extrem de grele, Volei Municipal Zalău a reuşit să obţină calificarea în finala Diviziei A1 la volei masculin, urmând să se bată pengtru medaliile de aur cu rivalii de la Tomis Constanța, campionii en-titre.

Primele partide din finala Diviziei A1, dintre Tomis Constanţa şi Volei Municipal Zalău, sunt programate vineri, 11 aprilie şi sâmbătă, 12 aprilie, la Constanța. Jocurile trei şi patru vor avea loc la Sala Sporturilor din Zalău, în 17 și 18 aprilie, iar partida decisivă este programată în 24 aprilie, la Constanţa.

“Victoria de la Craiova este una mare. Per ansamblu, succesele din semifinală au fost importante pentru Zalău. După o perioadă de doi ani, suntem din nou în finala mare! Din punct de vedere tehnic, meciul din Oltenia nu a fost foarte bun, deoarece presiunea şi-a pus amprenta pe ambele formaţii. Craiova are o echipă bună, însă, până la urmă, s-a văzut diferenţa de valoare şi experienţă. Calificarea a fost cu atât mai frumoasă, cu cât a fost mai dificilă”, a declarat Adrian Feher, la câteva minute după victoria de la Craiova.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.