Votează ”Tricolorul lunii ianuarie” în Peluza Tricoloră și câștigi superpremii!

S-a dat startul noului concurs ”Suporterii anului 2021” pe www.peluzatricolora.ro, poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică alături la o partidă a României în deplasare!

Peluza Tricoloră nu e doar locul în care fanii trimit mesaje de încurajare, ci și platforma pe care votezi, începând de acum, cel mai în formă tricolor în fiecare lună. Votezi, punctezi și ai șansa să obții premiul lunar + intri în cursa pentru premiile de final de an!

Mai multe detalii despre concursul ”Suporterii anului”, regulamentul și premiile puse în joc, AICI

TRICOLORUL LUNII IANUARIE

În perioada 1-7 februarie 2021, intră în contul tău din www.peluzatricolora.ro și alege favoritul din cei 7 internaționali români remarcați în ianuarie 2021:

  • Florin Tănase (FCSB). A marcat de 5 ori în 5 partide de campionat, contribuind la 3 victorii și 2 remize.
  • Alexandru Maxim (Gaziantep FK/Turcia). 4 goluri în 6 meciuri de campionat, dintre care 2 deschideri de scor și un gol al victoriei.
  • Vasile Mogoș (Chievo/Italia). Titular și integralist în 6 meciuri fără eșec, gol marcat + pasă de gol, doar 4 goluri încasate cu el în defensivă.
  • Ciprian Deac (CFR Cluj). Cele 2 goluri + o pasă de gol au contribuit la 10 puncte din 4 meciuri pentru club.
  • Dennis Man (FCSB-Parma/Italia). Două goluri în 4 meciuri de Liga 1, ambele deschideri de scor pentru victorii.
  • Dan Nistor (Universitatea Craiova). A pasat decisiv la 3 din primele 4 goluri reușite de Universitatea în Liga 1 în acest an.
  • Răzvan Marin (Cagliari/Italia). Titular și integralist în 7 partide (6 de Serie A + 1 Coppa Italia).

Fotbalistul ce se va regăsi în topul preferințelor va primi trofeul TRICOLORUL LUNII. În fiecare lună, pe baza voturilor fanilor, jucătorii nominalizați vor puncta în clasamentul ”Tricolorul anului”: Locul 1 – 10 puncte, Locul 2 – 7 puncte, Locul 3 – 5 puncte, Locul 4 – 4 puncte, Locul 5 – 3 puncte, Locul 6 – 2 puncte, Locul 7 – 1 punct.

Intră AICI pentru a vota TRICOLORUL LUNII IANUARIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.