Doi maramureșeni, pe podium la Campionatul Național de Judo al MAI. Cine sunt aceștia și unde s-a desfășurat competiția?

Doi jandarmi maramureșeni, printre medaliații Campionatului Național de Judo al MAI.
În perioada 30-31 martie, un număr mare de sportivi jandarmi, polițiști, poliţişti de frontieră şi pompieri s-au luptat pe saltea, în localitatea Călimănești din județul Vâlcea, în cadrul Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.
Printre ei s-au numărat și colegii noștri, Plt. Grigoriciuc Mirel-Sergiu și Sg.maj. Pop Denis-Mihai.
Astfel, după un spectacol inedit de forță, inteligență și echilibru, Sg.maj. Pop Denis a obținut medalia de argint, locul II la categoria -81kg. iar Plt. Grigoriciuc Mirel medalia de bronz, locul III la categoria +100 kg.
Sportivii noștri au concurat pe categorii de vârstă şi greutate pentru obţinerea locurilor fruntaşe, în această disciplină atât de importantă în pregătirea fizică a lucrătorilor M.A.I.
Munca, perseverența și capacitatea de a lua rapid decizii în situații limită le-au adus colegilor noștri aceste locuri fruntașe, reprezentând cu cinste, Jandarmeria Maramureș.
Acum, în preajma aniversării a 172 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române le mulțumim și îi felicităm pentru rezultatele obținute!


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.