In Municipiul Baia Mare vor funcționa două agenții Urbis în care se vor vinde bilete și abonamente

S.C URBIS S.A. Baia Mare, anunță că începând de luni, 7 iulie 2014, în Municipiul Baia Mare vor funcționa două agenții Urbis în care se vor vinde bilete și abonamente.

La agenția de pe strada Victoriei Nr. 90/A unde  destinat pentru S.C. URBIS S.A. Baia Mare, iar programul de lucru va fi de luni până vineri între orele 9.00-17.00.

La cea de-a doua agenție, care este situată în Piața Revoluției, la parterul blocului nr.3, de pe strada 22 Decembrie, programul va fi de luni până duminică astfel: luni-vineri între orele 6.00-22.00, iar sâmbăta și  duminca între orele 6.00-21.00.

La chioșcurile și agențiile Urbis se eliberează abonamente valabile pe o perioadă de 1 zi = 8 lei, 7 zile = 21 lei, 15 zile = 37 lei și 30 zile = 60 lei, valabile pentru toate liniile din oraș. Acestea vor avea valabilitatea pentru perioada solicitată și nu doar pe luna în curs.

De asemenea, vor putea fi achiziţionate abonamente pentru curse exterioare (Zona Metropolitană) pentru 15, respectiv 30  de zile în orice perioadă a lunii. Pentru mai multe informații aceesați site-ul www.urbisbaiamare.ro,  la secțiunea Bilete și Abonamente.

1 COMENTARIU

  1. FOARTE BUNA INITIATIVA CU AGENTIILE DE BILETE SI ABONAMENTE DAR TREBUIE SI IN HOTVON UNA PT K ESTE UN CARTIER MARE CU MULTI CALATORI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.