Încă o tragedie în showbiz-ul românesc! Un renumit cântăreț a murit, după ce a făcut infarct

După moartea lui Costin Mărculescu, încă un artist și-a pierdut viața, iar acest lucru a șocat din nou lumea showbizul românesc! Este vorba despre Ciprian Bela, un manelist de numai 48 de ani, cel care cânta împreună cu taraful, în emisiunea lui Țociu și Palade. 

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Încă o veste tristă în showbizul românesc! Un renumit artist a murit la numai 48 de ani, în urma unui infarct suferit azi-noapte. Este vorba de nimeni altul decât Ciprian Bela, un manelist extrem de cunoscut și îndrăgit de public.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

La un moment dat, artistului i s-a făcut rău, chiar pe finalul programului, a început să acuze dureri în piept și a mers la baie, pentru a se spăla pe față. Din păcate, Ciprian Bela și-a găsit sfârșitul subit, chiar în baia localului în care cânta.

Acesta cânta împreună cu formația sa în emisiunea lui Țociu și Palade, Superbingo Metropolis. Pe contul său de Facebook, Ciprian Bela posta numeroase fotografii în care părea fericit și împlinit, mai ales că le pregătea fanilor săi o surpriză muzicală. Din păcate, nu a mai putut să ducă la bun sfârșit planul de a scoate o nouă melodie, așa cum le promisese celor care îl urmăresc în mediul online.

Sursa: cancan.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.