Începe războiul! Mișcare de ultimă oră la granițele României

Începe războiul! Mișcare de ultimă oră la granițele României

Începe războiul. Este vorba despre o mișcare de ultimă oră a Rusiei care șochează Casa Albă. Cele două mari puteri se vânează una pe cealaltă. Totul s-a aflat acum și a creat un adevărat cutremur la nivel mondial. Sunt mari probleme la granițele României.

Amenințări războinice din partea Rusiei la adresa SUA. Forțele navale ale lui Vlaimir Putin au anunțat că monitorizează cu atenţie nava militară americană USS Yuma, aflată în Marea Neagră. Aceasta organizează exerciţii navale, a avertizat luni Administraţia Vladimir Putin.

Nava de intervenţie rapidă USS Yuma a ajuns deja în Marea Neagră, fiind a treia misiune de acest fel.
„Flota Mării Negre escortează nava americană de intervenţie rapidă USS Yuma, care se află în Marea Neagră”, a transmis Centrul de Management al Apărării din cadrul Preşedinţiei Rusiei, conform publicaţiei Express.

Fregata rusă Amiral Essen şi nava Mirazh, dotată cu rachete, au efectuat exerciţii militare în Marea Neagră. „În etapa iniţială, echipajele navelor au efectuat pregătiri de luptă şi pentru deplasări maritime (…)”, a transmis Flota militară rusă a Mării Negre, citată de agenţia de presă Tass.

Statele Unite trimit frecvent nave militare în Marea Neagră, în cadrul măsurilor NATO pentru descurajarea Rusiei.sursa:capital.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.